søndag 30. januar 2011

Interiør med drivved...

....ser vi allerede, enten laget av ekte drivved eller behandlet så det skal se ut som drivved. 
Vi vil nok se mer av drivved inspirert interiør fremover.

Fargen som naturlig/ekte drivved har,  får syns jeg er fin.
Klem fra Mette

7 kommentarer:

 1. Drivved er en klassiker, er utrolig flott fargespill i det. Jeg tror også det kommer masse ting som er drivved-inspirert. Selv er jeg oppvokst med båtliv og fin drivved har alltid blitt med hjem, men alt for sjelden har planene med det jeg har tatt med blitt iverksatt. Skal bli flinkere til det.

  Klem Veronica

  SvarSlett
 2. Titt tei på deg også:)
  Ja, kjekt å være tilbake, ikke så lenge jeg var borte da tjihi. Har vært en super travel helg men kjempe kjekt. Kjenner at jeg er stuptrett i dag, og ser frem til å finne seng og bok:)
  Flott med drivved, håper jeg kommer over noe når båtsesongen kommer i gang:))
  Kos deg med søndagskvelden kjære venn:)
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Hei hei!!
  Kjempe flott blogg du har. La meg til som følger:-)
  Kan bli mye flott ut av drivved. Vi har feriehus ved sjøen og har funnet en del. Noe har blitt til "Gammle benken" i hagen. Noe er blitt brukt når vi muret peis i kjelleren, som kant ut fra peisen...

  Ha en flott søndags kveld:-)

  Klem fra Gry :-)

  SvarSlett
 4. Hei til deg, mye fint i drivved, tror ikke jeg får så mye ut av fjølen jeg har stående på hytta, kanskje en hylle, jeg får se. Herlig med tidlige rolige morgener, helt for seg selv. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 5. Hei! Drivved har vore ein følgesven for meg i fleire år. Elskar fargen og følelsen av aldring.

  Takk for så fine ord i kveld. Eg var nok over toppen ærleg med innlegget mitt, men eg er så lei av å unngå temaet. Det er etter kvart mange som lurer på kva som feiler meg. Også i lokalsamfunnet. Veit at mange les bloggen min, så no slepp dei å lure lenger. Trist å høyre at du også har det slik. Eg hadde ein god periode frå i fjor vår, til ut på seinsommaren. Men så slo det til for fullt igjen. Eg er så veldig lei av desse smertene, og ikkje minst stivheita i nakken. Svimler så lett viss eg skal snu på hovudet. Pyton når eg køyrer bil... Har ein del andre plager også, men dei kjem ikkje på trykk. Har vore sjuk i snart ti år av forskjellege årsaker. Men berre tre siste åra eg har vore sjukmeldt på fulltid.

  Eg ynskjer deg alt godt i veka som kjem,
  og håper at våren kan gi bedre dagar til både deg og meg?

  God klem,
  E

  SvarSlett
 6. Nydelig materiale. Jeg er så heldig at jeg har fått lovnad om materialer fra et gammelt naust som skal rives der vi har hytte. Har tenkt å kle en vegg på hytten med det.
  Ha en fin uke.
  Hilsen irene.

  SvarSlett
 7. Hei :) Kom tilfeldig over bloggen din. Veldig mye fint :) Er også veldig inspirert av drivved. Lager masse forskjellig og blir aldri lei :) Kom gjerne på besøk på bloggen:) La meg til som følger hos deg og jeg :)Titter innom igjen. Fortsatt god påske :) Klem Marit.

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥