fredag 9. september 2011

En perle

Har vært i vakre Sogndalstrand, for en plass!!
Bor ca 80 innbyggere der i dag (500 innbyggere i 1863), og både bebyggelse og kulturlandskap er fredet av riksantikvaren.
Hotellet jeg bodde på består av 10 hus, og jeg bodd i 2 etasje over landhandelen.
Vi var kjempeuheldige med været, for det var ekstrem vær, full storm og vanvittig med regn så jeg var søkk våt etter guidingen første kveld.

Her er landhandelen jeg bodde på , sjarmerende, med snopet i krukker, og alt fra gamle leker, bokser, såper, nydelige julekuler m.m.Anbefaler alle som er i nærheten og ta turen til Sogndalstrand. I tillegg til alle disse vakre gamle husene er det galleri, museum, landhandel, souvenirbutikk, antikvitetsbutikk, konditori m.m.  Åpningstidene er begrenset, men vi ringte bare tlf.nr. på døra til Galleri Rosengren så kom de og åpnet med en gang. Galleri Rosengren hadde mye flott i blant annet smykker (hjerter.no), så jeg fikk kjøpt meg et flott smykke.

Klem


4 kommentarer:

 1. For en idyllisk plass ღ de skjønne husene ღ Kan tenke meg at du hadde det fint her, selv om ikke været var på sitt beste :) Elsker slike plasser, takk for at du deler :) Ønsker deg en flott fredagskveld og helg, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Der så det virkelig idyllisk ut, koselig med trange gater og små og hvite hus.
  Ha ei flott helg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Nydelig. Minner faktisk litt om vakre Mandal her jeg bor. (Er fra Oslo egentlig, men kjærligheten hentet meg til Mandal =)

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder!! Ser skikkelig koselig ut å smyge seg rundt der:)
  Dritt med været da, men var nok en stor opplevelse å besøke landhandelen:)
  ønsker deg flott helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥