Oppskrift under bildet
Tagliatelle (Bred spaghetti, se bildet)
4-5 kyllingfileter
Paprika
Løk
3 hvitløksfedd
Olje
Salt og Pepper
1 beger Creme Fraiche
Fres løk/paprika/hvitløk i pannen.
Stek så oppskjærte kyllingfileter, krydre med salt og pepper.
Bland alt sammen i pannen og hell over begeret med Creme Fraiche, la det småkoke litt.
Serveres med Tagliatelle (jeg regner 3-4 bunter pr person)
I dag er det forening med venninnegjengen, det er alltid kvelder med mye latter :-)
I morgen er det avgårde til Kristiansand etter jobb for å besøke studenten, og håper og få med meg et par interiørbutikker i Kristiansand. Noen som har anbefalinger ??
Klem fra Mette
Godt med nye ideer til middag. Jeg er helt opprådd noen ganger. Dette så godt ut.
SvarSlettGod tur til Kristiansand. Annas Rom i Søgne - like ved Kr.sand måtte vært kjekt å besøke!
Klem fra Hjørdis:)
Kamelon interiør i vennesla... Myyye fint:)
SvarSlettHei! Den kyllinggryta skal virkelig prøves! Skippergata midt i Kristiansand er den nye interiørgata i byen, ta turen innom der!
SvarSlettKos deg!
Klem
Hva er Tagliatelle?
SvarSlettHva er Tagliatelle?
SvarSlettHva er Tagliatelle?
SvarSlettHva er Tagliatelle?
SvarSlettTagliatelle er bunnspagetti, de som er tykkere enn vanlig spagetti :-) De ligger i bunter, som noen nøster. Finnes i alle butikker :)
SvarSlettHei sveis!
SvarSlettHåper turen til Kristiansand var god:))
I dag har jeg laget Tagliatella retten din, nyyyydelig!:))
Klem Anne Karin
p.s. ikke glem bildet av Finn og meg, hihi