Men etter å ha laget en ny rett her i heimen i kveld, ville jeg dele med dere.
Jeg syns den var knallgod.
Kylling med estragon og sennepssaus
4 kyllingfileter, deles i to eller tre biter
3 ss soyasaus
1 beger creme fraiche
3dl matfløte
150-200 g skinkestrimler (jeg brukte 150 g, familipakning påleggsskinke som jeg strimlet)
2,5 ss Dijonsennep (jeg brukt fin, ikke grov)
1,5 ts tørket estragon
1,5 dl revet ost
Brun kyllingbitene i smør i varm panne
Dryss på salt og pepper
Legges over i ildfast form
Hell soyasausen over kyllingbitene
Bland ellers alle ingrediensene ovenfor og hell over kjøttet.
Gratineres i ovn på 225'C
Jeg gratinerte i 1 time (kanskje litt mer/mindre), se det an.
Ris eller tagliatella til retten.
Ris eller tagliatella til retten.
Salat
Hjertesalat
Agurk
Vårløk
Rødløk
Røde druer
Dressing
Jeg blandet creme fraiche med græsk dressing mix
(disse små kjekke posene fra Knorr) Den kan anbefales !!!
ev. Oliviers & co - Hvit eddik med honning og ingefær
Håper å komme sterkere tilbake :-)
Klemz til dere som fortsatt titter innom :-)
Takk for tipset! Blogglysten kommer og gar hos oss alle. Hver gang jeg tror at NA skal jeg slutte, sa far jeg ny inspirasjon og lyst til a fortsette en stund til. Har jo 'truffet' sa mange hyggelige og inspirerende damer gjennom bloggingen!
SvarSlettÅ, den oppskriften så utrolig god ut ! Godt tips til neste helg :)
SvarSlettHa en fortsatt fin helg !
Klem Birgit
Nam nam, det hørtes godt ut!
SvarSlettGlad du er "tilbake"
Klem fra Silje
Godt du er her;)
SvarSlettDette så godt ut, og kylling bruker jeg ofte, så denne oppskrifta tar jeg med meg!! ..godt å få tips om flere måter å tilberede den på.
Ha en flott søndag, klemmings fra meg;)