tirsdag 28. desember 2010

Da er jeg igang...

...med å rydde vekk en del av julepynten.  Juletreet og adventstjerne/lys skal få stå en stund til.   Jammen er det mye vi drar frem hvert år.  Kjekkere å pynte, føles ikke så mye arbeid som å rydde det vekk.  Så er det frem med andre pynteting.  Nå syns jeg det er kjekt å flytte på pynteting...de flirer ofte her hjemme hvor mye jeg kan flytte ting frem og tilbake, men jeg koser meg med det.

Siste innkjøp her i huset. Flakongen som du ser på bildet her, søt, fikk tak i den på Claire (klesbutikken)Så restene av rosebuketten, jeg tenker vår og sommer

Merker for hver dag at det blir lysere, herlig

Puten fikk jeg til jul av min sønn, kjempefin !

Stemningsbilde fra kjøkkenvinduet nå i ettermiddag

2 kommentarer:

 1. Å du koser deg og koser deg, så herlig å se! Og så er du så flink i tillegg til å pynte fint rundt deg. Nå gleder jeg meg også til å begynne å rydde bort litt av julen og skulle så gjerne fått en start på det, men har ligget strekk ut helt til nå.. Kan ikke huske sist jeg var så utslått av influensa, tror jeg må tilbake til barndommen. Har avlyst selskapet til mannen i morgen, skikkelig dumt. Går glipp av mye disse fine dagene. Alt fra skiturer, salg og selskapeligheter. Jeg får ta igjen med dobbel dose når jeg blir frisk:-)) Kjekt å se du koser deg og er tilbake der du hører hjemme. God knib til deg:)))

  SvarSlett
 2. Koselige bilder fra kjøkken karmen din!
  Ja nå er det tid for å pakke bort og støvsuge granbar :o)
  Har et tre som drysser noe skrekkelig!
  Har stått i vann hele julen,men det er vel bare sånn det er med vanlige gran trær.
  Skal hive det ut 1.nyttårsdag!!!!!
  Kose deg videre i rom jula!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥