lørdag 27. august 2011

Kjempegod kyllingrett

Nå har bloggen lagt brakk et par uker, en blanding av travle dager og liten blogglyst som jeg lurer på hvor lenge skal vare...
Men etter å ha laget en ny rett her i heimen i kveld, ville jeg dele med dere.
Jeg syns den var knallgod.

Kylling med estragon og sennepssaus

4 kyllingfileter, deles i to eller tre biter
3 ss soyasaus
1 beger creme fraiche
3dl matfløte
150-200 g skinkestrimler (jeg brukte 150 g, familipakning påleggsskinke som jeg strimlet)
2,5 ss Dijonsennep (jeg brukt fin, ikke grov)
1,5 ts tørket estragon
1,5 dl revet ost

Brun kyllingbitene i smør i varm panne
Dryss på salt og pepper
Legges over i ildfast form
Hell soyasausen over kyllingbitene

Bland ellers alle ingrediensene ovenfor og hell over kjøttet.
Gratineres i ovn på 225'C
Jeg gratinerte i 1 time (kanskje litt mer/mindre), se det an.


Ris eller tagliatella til retten.

Salat

Hjertesalat
Agurk
Vårløk
Rødløk
Røde druer

Dressing

Jeg blandet creme fraiche med græsk dressing mix
 (disse små kjekke posene fra Knorr)  Den kan anbefales !!!
ev. Oliviers & co - Hvit eddik med honning og ingefær

Håper å komme sterkere tilbake :-)

Klemz til dere som fortsatt titter innom :-)

4 kommentarer:

  1. Takk for tipset! Blogglysten kommer og gar hos oss alle. Hver gang jeg tror at NA skal jeg slutte, sa far jeg ny inspirasjon og lyst til a fortsette en stund til. Har jo 'truffet' sa mange hyggelige og inspirerende damer gjennom bloggingen!

    SvarSlett
  2. Å, den oppskriften så utrolig god ut ! Godt tips til neste helg :)

    Ha en fortsatt fin helg !
    Klem Birgit

    SvarSlett
  3. Nam nam, det hørtes godt ut!

    Glad du er "tilbake"
    Klem fra Silje

    SvarSlett
  4. Godt du er her;)
    Dette så godt ut, og kylling bruker jeg ofte, så denne oppskrifta tar jeg med meg!! ..godt å få tips om flere måter å tilberede den på.
    Ha en flott søndag, klemmings fra meg;)

    SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.