mandag 10. oktober 2011

Takk til dere alle

Heia godtfolk. I dag er det akkurat 1 år siden jeg begynte å blogge,:-). 1 år med masse inspirasjon, ideer, og nye bekjentskap med masse fantastiske mennesker.
I starten syns jeg det ble travelt å blogge, men har idag et avslappet forhold til det.  Er det noen dager jeg har liten tid eller lite overskudd har jeg nødvendigvis ikke et blogginnlegg, enkelte dager er jeg bare inn og leser og koser meg.

Det er utrolig mange flinke bloggere som gir meg masse inspirasjon, og som igjen har æren for at diverse prosjekter i huset er igangsatt.  Noen bloggere gir meg litt 'dårlig samvittighet' med sin enorme energi, slik at jeg føler jeg er på etterskudd med alt, men har forstått etterhvert at det hersker litt kaos hos de fleste innimellom. 
Og nettopp på grunn av den enorme energien enkelte viser har det faktisk gitt meg både energi og inspirasjon og et spark bak til å komme igang :-) Så takk til dere !!!.

Sist men ikke minst, takk til alle dere trofaste lesere, og takk for alle koselige kommentarer :-)
Setter stor pris på hver eneste kommentar (der kom den dårlige samvittigheten igjen,...ta meg tid til å svare)Håper dere har hatt en fin start på uken.
 Jeg har vært sterkt konsentrert i hele dag
 (har satt i opplæring), så nå føler jeg meg ganske utladet, men er utrolig kjekt å ha nye jobbutfordringer, gir en god energi det og :-)))

Klem fra Mette


10 kommentarer:

 1. Hei Mette!
  Nydelig innlegg, som jeg kjenner meg godt igjen i... dvs kaos:) bl.a.
  Blogging skal jo være morsomt..og ikke alle dager er like morsomme.. Da er det godt å ha gode bloggvenner som hjelper og støtter med flotte kommentarer:)
  Du skal vite at jeg koser meg her hos deg og finner mye inspirasjon:)
  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Samme her, blogge når eg har ork og overskudd:-)
  Sååå nydelige lysestaker på det øverste bildet, like it:-)
  klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ett årsdagen =))

  SvarSlett
 4. Hei! Grattis med dagen:-) Enig med deg, skal ikke ha for høye krav til egen blogging.. da blir lysten borte etterhvert.. Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 5. =) Takk.. Nå er det bare å å unna resten før jeg skal i jobb.. Kortet koster kun 250 =)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 1 års dagen! Du har vært flink! Kjekt å følge deg!
  Speilfatet med husfred, lys og div. små glassting var så koselig!

  eg føler det samme som deg når det gjelder blogging. Inni mellom stresser det meg noe, for jeg føler det stjeler en del tid. Men så er det så mange positive og kjekke mennesker der ute at jeg må bare fortsette. Og vi får mye igjen for det (i form av gode råd, idéer, etc.)

  Tusen takk for råd vedr. maling. Det tørker jo fortere med vannbasert og i tillegg lukter det mindre.Så nå blir valget enkelt:-)

  Takk for så fine ord hos meg!!!
  Ønsker deg en avslappende kveld!:-)
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 7. Så koselig go inspirerende blogg du har :)
  Gratulerer med 1 års dagen !
  Hilsen Anne

  SvarSlett
 8. Häftgrunn med kvistlakk! Det er den beste nyheten jeg har fått noen gang!! Tuuuusen takk!!!! Jeg har drømt om kvister etter timesvis med kvistlakkering på tidligere malerarbeider!! Kjempebra at du ga meg dette rådet!! Største klemmen:-)

  SvarSlett
 9. Så koselig innlegg.. Jeg føler det samme som deg:) koser meg mye med bloggen og har et avslappet forhold til det. Men ja, det hender jeg også får litt dårlig samvittighet, hehe..
  Fine bilder:) liker stilen din!

  Ha en finfin dag!:)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med 1 års bloggedagen :)) Nesten skummelt hvor tidkrevende blogging kan være;) Tiden flyr mens mans surfer rundt i blogglandia,eller selv lager innlegg, men du verden så moro det er også:) Men med hus, hjem jobb og familie, ja alt til sin tid, det er klart.

  Ha en fin dag, kos deg videre med bloggingen
  Klem fra Ingrid Andrea i Den Hemmelige Hagen

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥