søndag 2. januar 2011

Lene Bjerre Design...

..er jeg kjempebegeistret for, enten det være seg
 tekstiler, lamper, bestikk, baderomserien, stearinlys, lysestaker  osv. 
Fikk nå mitt nydelige bestikk - Silver Monogram Collection som jeg har ønsket meg lenge, til jul,
 se i forrige innlegg.

Det neste som står på ønskelisten fra Lene Bjerre Design, og som jeg også har ønsket meg lenge, er sølvrammene til (http://www.lenebjerre.dk/).

Har satt i sammen en fotomontasje til inspirasjon - Lene Bjerre Design

Lene Bjerre DESIGN - En dansk design SUKSESS

Langs den blå Limfjorden i et naturskjønt område nær Nibe har Lene Bjerre DESIGN hadde sitt sete i mer enn 30 år. Og fascinerende kombinasjon av naturlig variasjon, og årstidene er reflektert i den grunnleggende tilnærming til en kontinuerlig utvikling av unike produkter med høy kvalitet.

Tilbake i 1975, Lene Bjerre med selvbetjente håndplisserede lampeskjermer av vakre, klassiske tapeter og gavepapir og solgte dem med stor suksess. I 70 og 80-tallet var interiør industrien i sin spede begynnelse og Lene Bjerre var en pioner som med sin kreativitet og Nord-Jylland viljestyrke skapt en av de ledende selskapene i bolig-og livsstilsprodukter.
Etter en generasjon i 2006, opererer i dag i samme ånd. Med ny styrke og ideer utvikler og vi legger hvert år nye til vårt enorme samling av vakre puter, duker, gardiner, sett, bestikk, lamper, lys, lysestaker og telys, bad serien, håndklær, toalett vesker og kosmetikk vesker, blomsterpotter, tepper, pyntegjenstander og mye mer enn du kan forestille deg. Vi har alle - til alle rom og alle typer boliger. Og med Lene Bjerre Design unike skandinavisk stil gir deg en personlig atmosfære i hjemmet.3 kommentarer:

 1. Lene Bjerre har kjempe mye fint!:) Kjempe fine bilder fra bordet under. Serviset ditt så kjempe flott ut.
  Godt nyttår til deg og dine:)

  SvarSlett
 2. Mye flott fra den levernadøren ja
  Ellers har jeg fått lagt ut oppskriften på Kaka:-)
  God søndag videre

  SvarSlett
 3. Mange lekre ting fra Lene Bjerre ja. Likte godt både servicet ditt og det nye bestikket:-)) Må le av meg selv, sheike meg her og sheike meg der..takk for at du gjorde meg oppmerksom på hvem som er sheike eksperten, skal ta det opp med Havfruen hi hi.
  Gleder meg ellers til å ta fatt på hverdagen i morgen, selv om skolen først starter på tirsdag! Ha en riktig så fin uke:-))
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥