søndag 23. september 2012

FOR EN FLOTT DAG


Så fantastisk flott vær i dag, så jeg tok med meg litt sen lunsj og min favoritt kaffe Dolce Gusto ut i solveggen, hvor gradestokken viser 19 grader. Skal samtidig kose meg med min nye bok fra Home&Cottage :)

Da jeg sto opp i dag bestemte jeg meg for å rydde i klær, vekk med sommerklær og frem med vinterklær.  Det pleier normalt å ta litt lang tid for da har jeg en tendens til å prøve alt, sette sammen  antrekk med smykker og skjerf,  elsker det.

Samtidig som sommerklær ryddes vekk er det og prøving av bikinier, kjoler og diverse, skal nemlig snart til sol og varme og ser utrolig frem til det.  Vi har ikke hatt ferie i sommer, så det skal bli virkelig godt.Siden jeg nå har dratt frem alt av klær, skal jo alt på plass igjen...men det er jo veldig greit og få oversikten, er alltid noen klær som dukker opp som en overraskelse hver gang, noen som kjenner seg igjen....

Ha en fortsatt strålandes søndag dere :)

Klemz7 kommentarer:

 1. Heisann:))
  Nydelige bilder! Her har vi regn i dag.....og ang rydding, så har jeg åpnet skapet flere ganger, men lukket det like fort igjen hihi, kommer aldri i gang med den kjedelige jobben:)
  Ha en kos dag videre!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Jeg har akkurat flytta, så jeg vet alt om klær man ikke husker at man hadde og klær man burde kvittet seg med for lenge siden! :)
  Men flott å få oversikt ja. Flink du som tar den runden der både vår og høst. Da kan det umulig bli så mye "gammal moro" i skapet? :)
  Fine bilder med smak av sensommer du har lagt ut! Så godt å kjenne litt på restene av sommeren.
  Her er det ikke SÅ flott vær idag. Det blåser. Men ikke verst allikevel.
  Nyt resten av den fine dagen!

  Klem fra June
  Nostalgi & Skrivereier

  SvarSlett
 3. Koselig å se deg her igjen! Lurt å ta en pause innimellom og se hva som er energigivende og hva som tapper en.

  Så deilig med 19 grader! Her var det nydelig høstvær igår, men idag regner det. Egentlig ok med innkos :-)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder fra en fantastisk dag, ja helg må man vel si:) Jeg har også pakket ned sommeren, laget noen poser som skal sendes ned til Bulgaria og skikkelig rensket opp. Det er jeg faktis flink til og gjør dette hver høst og vår. Da er det så lett og oversiktelig, deilig:) Gleder meg til å radle, lenge siden nå;-)
  Stor klem

  SvarSlett
 5. Så koselig å se at du er tilbake! Har savnet deg!! Her har vi også hatt sol og fint vær i dag, og jeg har fått gjort ferdig den malingsjobben jeg har jobba med i hele sommer - ikke mange dagene med oppholdsvær å ta av denne sommeren hos oss.
  Nydelig bilder og så god stemning det er hos deg. Ser virkelig ut til at du har kosa deg ja!
  Ønsker deg en riktig fin ny uke!
  Titti-klem!

  SvarSlett
 6. Så deilig med sol! Jeg tok med Nala ut på åkeren for foto i dag - vakkert lys!

  Ønsker deg en fin ukesstart, søte!
  Her er det straks film og armkrok.

  klem

  SvarSlett
 7. Så koselig å se at du er tilbake igjen. Jeg har hatt pause av akkurat samme grunn som deg, men nå i høst kjente jeg at lysten til å blogge var så stor at jeg velger å bruke litt tid på det igjen :)

  Jeg har også ryddet i tøy i dag, men vi har vært på loftet og ryddet i kassene med tøy der. Utrolig hvor mye jeg har tenkt kan være greit å spare på!!! I dag har vi sortert med hard hånd, men litt tidstypisk tøy har jeg valgt å samle på. Det kan jo være at kjoler fra 80-tallet blir like spennende for mine barnebarn som det min mormors kjoler var for meg :)

  Det hørtes deilig ut å kunne se fram til en tur til sol og varme. Godt å ha ferie å se fram til!

  Ønsker deg en fin uke.

  Klem Linnette

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥