tirsdag 27. september 2011

Da begynner soverommet å bli ferdig (4)

Litt småting kommer etterhvert på plass, selv om klærne enda ikke er på plass i skyvedørsgarderoben er nye herlige knotter montert på den nymalte skjenken og nattbordene.  Lampe til skjenken har jeg funnet, lette en stund etter skjermen, men den ble perfekt !!! Lamper til nattbordene har jeg enda ikke funnet, men har ingen hast, leselys ordner jeg meg uansett :-)
Er ikke akkurat verdens beste lys og ta bilder på ettermiddagen.2 av disse krokene kjøpte jeg idag, skal være til morgenkåpene :-)


Får vise oversiktsbilder etterhvert, mangler litt lister (som vanlig), jeg sa nemlig at sengen ikke skulle på pass før listene....men senga er på plass...

Er så fornøyd 

Klem fra Mette

6 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Så kjekt det var å høre fra deg, ja det er riktig lenge siden nå. Men jeg har jo forstått det er oppussing på gang, og da begrenser det jo tiden til andre ting. Måtte korrigere navnet på sofaen min når jeg så zz`ene dine he he, kan ikke annet enn å le av meg selv, går litt for fort noen ganger! Det blir kjempe fint og lyst på soverummet deres. Nydelig tapet og lampe! Gleder meg til helhetsbildet:) Ja, vi snakkes uansett den 10. oktober, det blir kjempe spennende! Pass godt på armer og rygg, og vær for guds skyld tålmodig!!!;))
  Stor klem tilbake

  SvarSlett
 2. List verk er noe skit:O)--jeg mangler ennå listverk noen steder etter 30 år!!
  Men det ser aldeles nydelig ut, nydelig lampe og flotte knotter!
  Kos deg videe denne kvelden, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Nydelige knotter.....stå på for listverket!!!!! kjedelig med sånne irritasjonsmomenter som er helt unødvendige konfliktskapere.

  SvarSlett
 4. Blir så fint på soverommet ditt at Å. Jeg har sakt det før, og sier det igjen..Den tapeten din er bare helt nydelig. Tipper du sover godt der inne :o)
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 5. Å for et lekkert soverom!!
  Lampeskjermen er bare helt nyydelig.
  Tenker du får sove godt i sånne vakre omgivelser:)

  SvarSlett
 6. Ser jo veldig delikat ut :)

  klem Nina

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥