mandag 26. september 2011

Har funnet gardiner - soverom (3)

Er så fornøyd, nå har jeg funnet gardiner som er helt perfekt til tapet og tak, fant samtidig nytt damask sengetøy, *smiler*, det blir så bra.
Så er det så greit med disse båndene som vi kan legge opp gardiner med, slippe å sy, men det tar jo litt tid å måle hele kanten og være nøye når en stryker opp kanten med båndet.
Gardinene er bare lekre :-)Ha en kos mandagskveld

Klem fra Mette

3 kommentarer:

 1. De var kjempefine, mor :) gleder meg til å se resultatet når jeg kommer hjem! stor klem <3

  SvarSlett
 2. Hei Mette :)
  Kjekt å titte innom her igjen, ikke alltid jeg får tid til å besøke alle mine bloggvenner, og når jeg er innom er det alltid masse flott å se, inspirerende også… NYDELIGE gardiner du har funnet her, disse var helt meg ღ og så flink du er som maler og står på (hm, skulle egentlig ha gjort det jeg også…) gleder meg til å se hvordan det blir :) Garderobeskapet Pax har vi også er og kjempefornøyd, så denne tror jeg du kommer til å bli fornøyd med… Superlekker tapet dere også har funne ღ Ønsker deg en fortsatt fin kveld og uke – stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei på deg vennen!
  Så flott dette kommer til å bli!! Kan tenke meg du koser deg nå, med å plukke ut gardiner, sengetøy og dill dall til pynt, så utrolig gøy!! Flinke er dere;-))
  Lykke til videre og god arbeidsklem til deg fra meg!
  Anne Karin

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥