søndag 8. januar 2012

Nytt til gangen + selge et bord

Lampen til gangen er endelig kjøpt, har tatt sin tid.  Men når lampen kom inn dørene, måtte det til litt ommøblering.  Så da endte det lille sorte bordet i yttergangen, og jeg kommer til å selge sølvbordet mitt som du kan se bilde av lenger nede. 

 Lampen er kjøpt hos Janisse, der kan du forresten gjøre noen møbelvarp for tiden, utrolig mange røffe bord og skap, så hvis du er ute etter den litt slitte finishen, ta deg en tur her (de skal ut av lokalene om 3 uker, så du kan virkelig gjøre et varp)

Det lille svarte bordet skal tilbake til sin opprinnelig plass, når vi får tak i det rette møbelet i yttergangen, noen som har tips...


SELGES
Bordet Arthur skal selges, vurderer og å selge krakken som hører til.
Bordet selger jeg for 600,- (koster 1.500 på Bohus), det blir jo mest aktuellt for dere som bor i Stavanger området. Det er bare og ta kontakt :)

Nå skal jeg titte innom Finn.no, leter etter noe....

Ha en flott dag.

Klem

4 kommentarer:

 1. kjempe fin gang du har da, stumtjeneren min er fra samme serie som bordet du selger og jeg nå leter etter et bord som ville passe i gangen.

  ha en fin søndag

  klem

  SvarSlett
 2. Hei snille deg og TUSEN TAKK for nydelig kommentar fra deg i dag! Det er så hyggelig at det kan brukes til noe og jeg blir ekstra glad for at du tar deg tid til å fortelle meg om det:)
  Håper du finner en gammel vask til hytten ,da.
  De ligger inne på finn med jevne mellomrom, men mine er fra gamle hus som skal pusses opp så kjenner du noen som driver med slikt er det sikkert lurt å spørre i alle fall;)

  Lykke til med salget, spennende å se hva du finner på i gangen din :)

  Stooor klem!

  SvarSlett
 3. Så nydelig ♥
  Tusen takk for kleshengertips :) Problemet er at IKEA ligger 9 timer herfra, så ikke gjort i en fei ;) Må holdene ørene oppe hvis noen andre skal bestille :)
  Gleder meg til å få det helt ferdig :)
  Ha en fin kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 4. "Finn" kan være kjekk å ha innimellom ja:) Artig knagge-tips i innlegget under her:)

  SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥