mandag 21. mai 2012

Dag 2 av ferien


Vi har hatt en flott dag her i Side, slaraffenliv i solen er jo bare så deilig!!
Og det hele avsluttet jeg med Hot Stone Massage, fantastisk godt.  Er og å få i Norge, med vanvittig dyrt i forhold.  I time med nytelse for en billig penge :)

I morgen tidlig blir vi hentet av venner som har leilighet her i Side, så tar vi turen til en strand litt utenfor turismen. 

Her er vi godt trette etter en dag i solen, så det blir ikke lenge til vi kryper under lakenet
(savner alltid dyne, laken er bare ikke det samme)

Stolene nedenfor er på hotellet vi bor på.


Klem

2 kommentarer:

  1. Så herlig med Tyrkia-ferie! Likte spesielt godt der det sto i forrige innlegg at en spabehandling var neste på programmet ;) hehe...det er ferie det - og når man samtidig er i varmt land med alt det man trenger, ja, så regner jeg med livet er bra! Kos dere masse, masse - og nyt sol og varme og fine dager! Jeg har vært mye i Tyrkia, men Side har jeg altså enda ikke vært i. Kanskje du anbefaler det? :) klem til deg

    SvarSlett
  2. Kosa dere videre, Mette! Er det på Risus dere bor? Syntes jeg så noen kjente bilder... Der har jeg og bodd tidligere, samt på Side Resort.. Liker best den østre stranden i Side. Særlig Sea Side Beach Club strandområde kan jeg anbefale. Uten mas og kjas, og med god lunch og service.. Jeg skal nedover igjen 10. juni. Enjoy! :)

    SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥