torsdag 1. september 2011

Muffins med eple og gulrot, gode og saftige

Ifm. at min mann startet på treningsprosjektet til Stavanger Aftenblad, får de i tillegg til profesjonelle trenere også kostholdsveiledning.  I går skulle de tre deltakerne lage muffins og hjemmelagede knekkebrød.
Da jeg fikk smake muffins med eple og gulrot var jeg frelst...disse var virkelig saftige !!
Så her folkens er oppskrift :-)



Muffins med eple og gulrot

125 g rapsolje
120 g brunt sukker
2 egg
75 g grønt eple, revet
75 g gulrot, revet
5 g vaniljesukker
15 g bakepulver
60 g fint sammalt hvetemel
200 g hvetemel

Ha egg og sukker i miksebollen og rør sammen. Ha i litt og litt olje.  Bland de tørre ingrediensene sammen, og bland dette så i sammen med revet eple og gulrot.  Bland alt sammen.

Fyll muffinsformene 3/4 fulle. Stek i 12-15 min på 175 grader.

Hvis dere vil følge disse sprekingene eller få treningstips/kostholdsveiledning er det bare og følge de HER

Oppskrift på knekkebrød får dere siden :-)

Her er det nydelig vær, så nå skal jeg ut på terrassen og kose meg med det nye Boligdrøm som kom i postkassen i dag :-)

Klem fra Mette

3 kommentarer:

  1. NAM!! Dette så og hørtes fristendes ut! Jeg har nettopp lært meg å bake gulrotkake som var noe av det saftigste jeg har smakt i mitt liv av sånne "tørre" kaker. Så disse muffinsene tror jeg fullt og fast på. Takk for oppskriften, de skal jammen prøves SNART! Flinke flinke mannen din, hils han og si jeg er mektig imponert!!
    Stor klem til deg vennen min:)

    SvarSlett
  2. Jeg sier bare nam nam , uff nei nå ble jeg sugen på noe godt.
    Ha en fin høstkveld (med muffins).
    Marit.

    SvarSlett
  3. Dette så veldig saftig og godt ut! Er jo lov å kose seg også :)

    SvarSlett

♥ Takk til dere alle som legger inn masse fine ord hos meg, det bidrar og til at jeg og finner frem til deg ♥